Pogoji Poslovanja

Bearsy d.o.o.,
Spruha 29,
1236 Trzin


Ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje www.bearsy.eu, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Z naročilom izdelka se kupec strinja s temi pogoji.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Postopek nakupa

1. Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo po plačilu v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.


2. Blago odpremljeno: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje. Naročene izdelke ponudnik pošlje še isti ali naslednji dan, najkasneje pa v roku 8 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca.

Način plačila

Nudimo možnost plačila s kreditnimi karticami ali plačilo po povzetju. Pri težavah s plačili se lahko obrnete na info@bearsy.eu.

Načini in stroški dostave

V ceno izdelkov poštnina ni vključena. Razen v primeru kjer je to posebej zapisano (Brezplačna poštnina).
Strošek dostave: 2,90€.
Cene vključujejo 22% DDV.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Naročilo oz. pogodba na daljavo

Oddano elektronsko naročilo oz. pogodbo na daljavo hranimo na sedežu podjetja. Na vašo zahtevo vam jo lahko pošljemo na e-naslov. Zahtevo nam javite na info@bearsy.eu.

Komunikacija

Ponudnik bo s kupcem stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,

• pošiljatelj bo jasno razviden,

• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,

• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik spoštoval.

SMS-sporočila (obvestila o nagradni igri, koristne informacije o spremljevalnih akcijah) so za uporabnika brezplačna. V kolikor nam pošljete SMS-sporočilo se ta obračunava po ceniku vašega mobilnega operaterja.

Zasebnost in varstvo podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov postopal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za namene dostave kupljenega blaga, pošiljanje informativnega gradiva, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Pomoč

Ponudnik uporabnikom zagotavlja podporo in pomoč preko e-naslova info@bearsy.eu. Končne določbe S potrditvijo naročila kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani www.bearsy.eu.

Končne določbe

S potrditvijo naročila kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani www.bearsy.eu.

Vračilo in reklamacija

Trudimo se, da vam zagotavljamo le najboljše izdelke, ampak se zavedamo, da včasih pride do situacije, ko morate izdelek zamenjati, vrniti ali pa uveljavljati reklamacijo.

V kolikor vam izdelek ne ustreza, ga lahko v roku 30 dni vrnete in dobite povrnjeno kupnino ali ga zamenjate za drug izdelek.

Izdelek, ki ga želite vrniti ali zamenjati, mora biti nov, čist, nenošen, neopran, z etiketo in v originalni embalaži. Priporočamo, da vrečko z izdelkom skrbno odprte in etikete ne odstranjujete, dokler se ne prepričate, da vam izdelek ustreza. V primeru, da za vračilo ali menjavo prejmemo izdelek, ki ne ustreza opisanim pogojem (izdelek je vidno nošen, opran, umazan, brez etikete, neprijetnih vonjav, brez originalne embalaže ipd.), imamo pravico, da vračilo/menjavo zavrnemo.

V kolikor potrebujete pomoč, nam pišite na info@bearsy.eu in z veseljem bomo poiskali ustrezno rešitev za vašo situacijo.

Pravno obvestilo

Spletna stran www.berarsy.eu vsebuje informacije za splošne informativne in reklamne namene. Vsebina teh spletnih strani je last družbe Bearsy d.o.o. ter tako avtorskopravno zaščitena. Prepovedano je kakršnokoli reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje ipd. vsebine teh spletnih strani. Niti Bearsy d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem oz. delovanjem teh spletnih strani ter informacijami, objavljenimi na njih. Bearsy d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe teh spletnih strani.

Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah.

Za vsebino in delovanje teh spletnih strani družba Bearsy d.o.o. ne odgovarja. Družba Beasry d.o.o.. ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov