Politika Zasebnosti

Zaščita osebnih podatkov na spletni strani www.bearsy.eu

Varnost vaših osebnih podatkov

www.bearsy.eu spoštuje vašo zasebnost ter pošteno in zakonito obdeluje vaše osebne podatke.Vaše osebne podatke hranimo v elektronski obliki in za zaščito uporabljamo ustrezne tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za zaščito osebnih podatkov in postopke za preprečevanje dostopa do osebnih podatkov brez dovoljenja.

Podatki, ki jih zbiramo

Dostop do spletne strani www.bearsy.eu je prost in registracija ni potrebna. Če se obrnete na nas prek kontaktnih obrazcev ali e-pošte, vnesete svoje podatke (kontakt, ime in priimek, v besedilu sporočila navedete nekaj podatkov o sebi). Ti podatki so na voljo izključno na www.bearsy.eu, kamor so bili poslani z namenom reševanja vašega povpraševanja. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Osebne podatke obdeluje samo do te mere, kolikor je resnično potrebno za odgovor na vaše povpraševanje.

Sporočila v elektronski obliki

Ko nam pošljete elektronsko pošto (e-mail) z vašimi osebnimi podatki, s katerimi vas lahko identificiramo, ne glede na to, ali gre za elektronsko pošto z vprašanjem, ali to storite prek kontaktnih obrazcev na spletni strani www.bearsy.eu, ki nam jih posredujete po elektronski pošti, te podatke uporabljamo samo za izpolnitev vaših povpraševanj. Osebnih podatkov ne obdelujemo v marketinške namene in jih ob koncu koledarskega leta izbrišemo iz našega mail programa, razen če ste postali naša stranka in se nato vpišejo v bazo strank za izdajo računa za dogovorjeno storitev.

Izbris in vaš dostop do osebnih podatkov

Vaši osebni podatki, ki ste nam jih posredovali, se bodo hranili le toliko časa, kolikor bo potrebno za dosego namena njihovega zbiranja. Kadar koli lahko zahtevate obveščanje o tem, katere osebne podatke imamo v naši bazi elektronske pošte, in tudi to, da se vsi ali nekateri osebni podatki spremenijo (pravica do popravka) ali izbrišejo (pravica do izbrisa). To storite tako, da nas kontaktirate prek kontaktnega naslova info@bearsy.eu in posredujete obvestilo o svoji zahtevi. Če vložite eno od takih zahtev, si bomo razumno prizadevali, da preverimo vašo identiteto in preprečimo nepooblaščen dostop do vaših osebnih podatkov.

Posredovanje osebnih podatkov drugim prejemnikom

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim prejemnikom. Na spletni strani www.bearsy.eu boste našli povezave do drugih spletnih strani. Politika zasebnosti na teh portalih se lahko razlikuje od politike zasebnosti na www.bearsy.eu. Na naši spletni strani vam lahko ponudimo tudi uporabo socialnih omrežij www.bearsy.eu , Facebook, Instagram, Linkedin, Google) in drugih storitev Google Map, Youtube, ki omogočajo skupno rabo osebnih podatkov.

Statistika strežnika in Google Analytics

Vse spletne strani, ki so pod nadzorom www.bearsy.eu, vključno s to spletno stranjo, lahko uporabljajo Google Analytics – storitev internetne analize, ki jo zagotavlja Google Inc. (v nadaljevanju: Google). Google Analytics za analizo uporabniških navad uporablja “piškotke” – majhne besedilne datoteke, ki se samodejno namestijo na trdi disk uporabnikovega računalnika. Podatke o uporabi spletne strani, zbrane prek “piškotkov” (vključno z uporabnikovim IP naslovom), Google posreduje in hrani na strežnikih (engl. server), ki se nahajajo v ZDA. Google bo zbrane podatke uporabil za oceno uporabe spletne strani, sestavljanje poročil o dejavnosti na spletni strani za upravljavce spletnih strani in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z uporabo spletne strani in uporabo interneta na splošno.

Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če to zahteva zakonodaja ali kadar tretje osebe podatke obdelujejo v Googlovem imenu. Google ne bo povezal IP-naslova uporabnikov spletne strani z drugimi podatki, ki jih zbira Google. Uporabo piškotkov lahko onemogočite tako, da izberete ustrezne nastavitve v brskalniku, vendar upoštevajte, da to lahko vpliva na funkcionalnost spletne strani. Z uporabo spletne strani soglašate z Googlovo obdelavo vaših osebnih podatkov na zgoraj navedeni način. Zato vas prosimo, da se seznanite s politiko zasebnosti, ki velja za druge spletne strani in družabna omrežja.

Zaščitni ukrepi

www.bearsy.eu uporablja tehnološke in varnostne ukrepe, pravila in druge postopke za zaščito osebnih podatkov uporabnikov te spletne strani pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, odkrivanjem, izgubo ali uničenjem. Da bi zagotovili zaščito zaupnosti podatkov o uporabnikih strani, www.bearsy.eu uporablja industrijske standardne zaščitne ukrepe, kot so požarni zidovi in zaščita z geslom. Vendar mora uporabnik zagotoviti, da je računalnik, ki ga uporablja, varen in zaščiten pred zlonamerno programsko opremo, kot so trojanci, računalniški virusi in črvi. Uporabnik strani se zaveda, da brez ustreznih varnostnih ukrepov (na primer varna konfiguracija internetnih brskalnikov, posodobljeni protivirusni programi, programi osebnega požarnega zidu, neuporaba programov iz sumljivih virov) obstaja tveganje, da bodo podatki in gesla, uporabljeni za preprečevanje dostopa do osebnih podatkov, razkriti nepooblaščenim tretjim osebam.

Zaščita mladoletnikov

Ta spletna stran je namenjena odraslim. www.bearsy.eu.si ne zbira osebnih podatkov o mladoletnikih (opredeljeni kot osebe, mlajše od 18 let) brez predhodnega, preverljivega soglasja njenega/njegovega zakonitega zastopnika. Zakoniti zastopnik ima pravico na lastno zahtevo pregledati podatke, ki jih je posredoval mladoletnik, in/ali zahtevati njihov izbris.

Omejitev odgovornosti

Čeprav izvajamo razpoložljive tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega razkritja vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti, da nekateri osebni podatki, ki jih zbiramo, nikoli ne bodo nenamerno razkriti, v nasprotju z določbami te politike zasebnosti. V največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, izključujemo odgovornost za škodo, povzročeno uporabnikom ali tretjim osebam z nenamernim razkritjem osebnih podatkov.

Statistika strežnika

Ta spletna stran uporablja Google Analytics za merjenje statistike obiskanosti spletne strani.

Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov

Bearsy d.o.o.,

Spruha 29,

1236 Trzin

Z uporabo spletne strani www.bearsy.eu uporabnik daje soglasje za ravnanje z osebnimi podatki na zgoraj navedeni način.

Zasebnost

Bearsy d.o.o. (ali Ponudnik) osebne podatke obdeluje skladno z načeli privzete in vgrajene zasebnosti. Bearsy d.o.o. spoštuje vaše osebne podatke in jih obdeluje izključno takrat, ko ima za to ustrezen pravni temelj – ta pa je odvisen od tega, v kakšno razmerje kot posameznik vstopate z Bearsy d.o.o.. Spoštujemo veljavno zakonodajo in načela na področju varstva osebnih podatkov ter zagotavljamo, da se osebni podatki obdelujejo v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za izvajanje delovnih procesov, izpolnjevanje sklenjenih pogodbenih in zakonskih obveznosti. Vaši osebni podatki se hranijo za čas, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave oz. do preklica.

Osebnih podatkov obiskovalcev spletne strani www.Bearsy.eu ne obdelujemo, razen:

-podatkov, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov, ki so nujni za delovanje posameznega spletnega mesta

-podatkov, ki jih pridobimo z uporabo naprednejših piškotkov, za katere ste podali svojo privolitev

-Na naši spletni strani in v mobilni aplikaciji uporabljamo tudi določene rešitve tretjih strank za izboljšanje uporabniške izkušnje. V primeru uporabe teh stranke opozarjamo, da bodo podatke obdelovali tudi lastniki teh rešitev. Splošni pogoji uporabe so dostopni na spletnih straneh ponudnika.

-Na naši spletni strani se pojavljajo tudi povezave do zunanjih spletnih strani (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter). S klikom na te povezave boste obiskali te spletne strani in jim s tem posredovali tudi svoje osebne podatke.

-Podatkov, ki jih pridobimo iz izpolnjenih obrazcev in vlog.

- Bearsy d.o.o. ima oblikovane profile na določenih družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter). V primeru, da uporabljate ta omrežja, je obdelovalec vaših osebnih podatkov lastnik teh omrežji, v določenih primerih, ki so navedeni v tem dokumentu (nagrade igre, pritožbe, …), pa tudi Bearsy d.o.o.

Vaše osebne podatke lahko neposredno od vas pridobivamo tudi prek pisne, telefonske in elektronske komunikacije, v smislu raznih zahtevkov, pripomb in pohval, prek družbenih omrežij, spletne trgovine in sodelovanja v nagradnih igrah. Tovrstni podatki se lahko uporabljajo tudi iz naslova zakonitega interesa kot je npr. reševanje pravnih sporov. Vaše osebne podatke lahko pridobimo tudi iz javno dostopnih baz podatkov in jih uporabljamo na podlagi zakonitega interesa ali zakonskega predpisa. Tovrstni podatki se lahko uporabljajo tudi iz naslova zakonitega interesa kot je npr. izvajanje neposrednega trženja.

Vaše osebne podatke lahko pridobimo od tretjih oseb kot so državni organi, … na podlagi zakonitega interesa ali zakonskega predpisa. Primer zakonitega interesa pri tovrstnem zbiranju podatkov je npr. reševanje pravnih sporov in preprečevanja nastajanja škode. V primeru nakupa vrednostnih bonov lahko vaše osebne podatke obdelujemo tudi na zakonski podlagi vezni na zakonodajo s področja preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma. V teh primerih se bodo vaši osebni podatki hranili 5 let in po potrebi posredovali obdelovalcem oz. uporabnikom, ki bodo preverjali morebitne kršitve zakonodaje. Ustrezno pridobljene osebne podatke bomo v primeru legitimnega interesa ali zakonske podlage obdelovali v smislu odkrivanja in preprečevanja kaznivih dejanj in drugih bistvenih kršitev veljavne zakonodaje ter drugih pravnih sporov v smislu naključnih revizij oz. dejanskih postopkov.

Vaših osebnih podatkov načeloma ne posredujemo nikomur, razen (t. i. uporabnikom osebnih podatkov po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov – GDPR):

-zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom Bearsy d.o.o. (npr. klicni centri, tiskarji, oglaševalske agencije, vzdrževalci hardware in software sistemov, dostavne službe, …),

-državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka iz svoje pristojnosti ali,

-državnim organom v primeru legitimnega interesa, kot je podaja kazenske ovadbe v primeru suma storitve kaznivega dejanja.

Varnostni ukrepi za zavarovanje osebnih podatkov

Bearsy d.o.o. nenehno skrbi za izboljšave na področju tehničnih in organizacijskih ukrepov s katerimi povečuje varnost vaših posebnih podatkov.

Pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko uveljavljate: s pisnim zahtevkom na naslov: Bearsy d.o.o. , Špruha 29, 1236 Trzin , ali na elektronski naslov: info@bearsy.eu ; posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim in zahteva prenos podatkov.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki jo izvaja Bearsy d.o.o. vas vabimo, da pišete naši Pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov na info@bearsy.eu

Posameznik ima glede obdelave osebnih podatkov pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.